Το τηλεοπτικό πρόγραμμα, που έκανε θραύση και καθήλωσε τους τηλεθεατές, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Με μία άκρως ανοδική πορεία στην «πλάτη» του και τη συνταγή της επιτυχίας να έχει βρεθεί, οι υπεύθυνοι του «MasterChef 3» του Star έχουν προγραμματίσει τον τελικό για τα τέλη Μαΐου. 

Τα γυρίσματα φημολογείται ότι έχουν ξεκινήσει, με μία σειρά δοκιμασιών να αναμένει τους φιναλίστ. Η τελική δυάδα θα διαγωνιστεί σε διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής από τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.  

Στον τελικό θα έχουν ενεργό ρόλο, ωστόσο, και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρίσει από το σπίτι, καθώς έχουν κληθεί όλοι να επιστρέψουν στην Αθήνα από την 1η Μαΐου. Ο τελικός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα και θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος μισός ζωντανός για να μην διαρρεύσει το τελικό αποτέλεσμα. 

Όσον αφορά στους δύο παίκτες που θα φτάσουν στην τελική φάση; Τα spoilers δείχνουν τον Μανώλη Σαρρή και την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Ο Μανώλης είχε θεωρηθεί για πολλούς φαβορί, όπως και ο Χρήστος και ο Πάνος που δεν κατάφεραν όμως να φτάσουν στον τελικό. 

Αντίθετα, η Σπυριδούλα, το απόλυτο αουτσάιντερ, το άτομο που συζητήθηκε όσα λίγα για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τα προβλήματα που προκαλούσε, τα καταφέρνει. Η ίδια, όπως έχει χαρακτηριστικά δηλώσει, θέλει να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, καθώς καμία γυναίκα μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει καν στον τελικό. 

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ σε Τουρκία: Σταματήστε τώρα τις γεωτρήσεις στην Κύπρο

Υποψήφια στην Καρδίτσα με το ΚΚΕ η... Περιστέρα Μπαζιάνα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έβαλε μπικίνι και έκανε γιόγκα για να δείξει ότι είναι καλά (vid)