Η μεγάλη επιτυχία και η είδηση του τέλους της σειράς του Alpha, «Τατουάζ», έχουν δημιουργήσει μία έντονη φημολογία σχετικά με το που θα «πάει» ο Ανδρέας Γεωργίου και την επόμενη σειρά που ετοιμάζει. 

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον δημιουργό να έχει πρόθεση να συζητήσει με το κανάλι της Κάντζας, για να παραμείνει σε αυτή την οικογένεια που τον αγκάλιασε. Ωστόσο, μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών, που αφορά στο νέο σίριαλ που έχει τη δική του υπογραφή στη σκηνοθεσία και την παραγωγή κι εκείνη της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο. 

Η σειρά θα έχει τον τίτλο «8 λέξεις», ενώ μερικοί εκ των πρωταγωνιστών θα είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Κούλλης Νικολάου, η Δανάη Παππά και η μοναδική Πέμη Ζούνη. Η ταλαντούχα κυρία της υποκριτικής, μάλιστα, θα ενσαρκώσει τη μητέρα του Ανδρέα, μία γυναίκα μυστηριώδη και δυναμική. 

 

Όσον αφορά στην ιστορία, επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Ο ένας καλλιτέχνης, ο άλλος πολιτικός με μόνο σκοπό την εξουσία, διεκδικούν με διαφορετικούς τρόπους το ίδιο πρόσωπο.