Ο Πάνος Τόγιας αποχώρησε από το «MasterChef» στη δεύτερη φάση των ημιτελικών και άφησε τους Μανώλη, Χρήστο και Σπυριδούλα να διεκδικούν τις δύο θέσεις του τελικού.

H 23χρονος μάγειρας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία από την στιγμή της αποχώρησης του, σχολιάζοντας:

«Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες. #masterchefgr @masterchefgr». 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες. #masterchefgr @masterchefgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Togias (@panostogias) στις