Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του «MasterChef», το βράδυ της Τετάρτης, αναδεικνύοντας το δίδυμο που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο τελικό και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Με τα spoilers να επιβεβαιώνονται, ο Χρήστος αποχώρησε μία ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά και οι Σπυριδούλα και Μανώλης είναι η δυάδα της 22ης Μαΐου.

Η Σπυριδούλα, μάλιστα, ήταν εκείνη που πέρασε κατευθείαν στον εξώστη καθώς στη δοκιμασία του Mystery Box ήταν η καλύτερη, ενώ αργότερα οι δύο άντρες κλήθηκαν να αποτυπώσουν, όσο πιο πιστά μπορούσαν, το πιάτο του σεφ Αγγέλου Λάντου. Ο Μανώλης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έτσι είναι εκείνος που θα βρεθεί απέναντι στην Σπυριδούλα για τον τίτλο του Έλληνα «MasterChef».

Το μήνυμα του Χρήστου μετά την αποχώρηση

«Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Σήμερα τελειώνει για μένα αυτό το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι μου στο MasterChef αλλά ανοίγονται νέοι δρόμοι και καινούργιες ευκαιρίες μπροστά μου! Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό, ήθελα πολύ να παλέψω γι’ αυτό τον τίτλο αλλά χάρη στα άπειρα μηνύματα σας και την αγάπη που μου δείχνετε καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι πάντα ο προορισμός», έγραψε, συμπληρώνοντας:

«Φεύγω από το MasterChef γεμάτος, καλύτερος μάγειρας με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, γεμάτος από αγάπη και συναισθήματα, γεμάτος όμορφες εικόνες και φυσικά χαρούμενος για τα όσα έζησα! Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό, δεν πίστευα πόσους φίλους πλέον μπορεί να έχω εκεί έξω! Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του MasterChef αυτό που κρατάω είναι μόνο τις όμορφες στιγμές, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα πάνω στη κουζίνα και τα ταξίδια που κάναμε με τους κριτές και τα παιδιά…».