Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας για την περίοδο που έχασε τον σύζυγό της και τη στήριξη των γονιών της. 

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του», ανέφερε. 

«Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:15 η @nonoram υποδέχεται την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία εξομολογείται τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξηγεί πώς τις ξεπέρασε. Αμέσως μετά, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δίνει μια άκρως προσωπική συνέντευξη. Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός μοιράζεται στιγμές φτώχειας και πείνας από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης προς ταξιτζήδες: Κάντε τα ταξί σας... εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ

Επίσημη πρώτη για τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης! (pics)

Ο Sin Boy ξεσπά: «Τον μισώ πολύ τον Αντώνη Κανάκη» (vid)