Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και κάποια από τα πιο δυνατά πρόσωπα της TV θα μπουν στη διαδικασία αναζήτησης τηλεοπτικής στέγης και πρότζεκτ. Ωστόσο, η πορεία τους και το όνομα που έχουν καταφέρει να «χτίσουν», τους κάνουν περιζήτητους και τα στελέχη των σταθμών θα δώσουν «μάχη» για να τους διεκδικήσουν. 

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ακόμη αβέβαιο το αν θα παραμείνει στον Ant1. Το συμβόλαιό του λήγει και οι σχέσεις του με τους ιθύνοντες δεν είναι και οι καλύτερες, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι για μία ολόκληρη χρονιά δεν αξιοποιήθηκε σε κάποιο από τα φορμάτ, ούτε του έγινε κάποια πρόταση. Ο παρουσιαστής φημολογείται ότι έχει δεχτεί δελεαστικότατη πρόταση από τον Σκάι, για την παρουσίαση καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, αλλά και από το Open, εδώ μάλιστα και αρκετό διάστημα. Ο δημοσιογράφος, όντας επαγγελματίας, δεν δίνει συνέχεια στα δημοσιεύματα και αναμένει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, αφού ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με τον Αnt1.  

Εκτός τηλεοπτικού τοπίου βρίσκεται και η Πόπη Τσαπανίδου. Μετά την αποχώρησή της από το Star, δέχθηκε πρόταση να αναλάβει χρέη διευθύντριας στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαφωνίες, όμως, με μέλη της ομάδας την οδήγησαν στην απόφαση της αποχώρησης, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να «μένει στον αέρα». Η πορεία της, βέβαια, και το ότι αποδεδειγμένα είναι μία από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες της ενημέρωσης σύντομα θα της ανοίξει νέες πόρτες. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι δημοσιεύματα την θέλουν να έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη για το Open. Eίναι γνωστό ότι στελέχη του σταθμού είχαν πλησιάσει την παρουσιάστρια, πριν ανακοινωθεί η συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οπότε ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. 

Μπορεί να μην είναι παρουσιαστής, ωστόσο ο Ανδρέας Γεωργίου έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του τηλεοπτικού χώρου. Τόσο η επιτυχία της σειράς «Μπρούσκο», όσο και εκείνη του «Τατουάζ» που θα ρίξει αυλαία τη φετινή σεζόν, έχουν απογειώσει τις μετοχές του. Ιδιαίτερα μετά το τρέιλερ του νέου του σίριαλ, «8 λέξεις», οι ιθύνοντες των σταθμών θα κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν τόσο τον ίδιο, όσο και το υπόλοιπο team του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προτεραιότητα για εκείνον έχει το κανάλι της Κάντζας, ενώ πρόταση έχει δεχτεί και από τον Σκάι.