Το βράδυ της Δευτέρας, οι τηλεθεατές και φανατικοί του «MasterChef» είδαν ένα επεισόδιο γεμάτο όμορφες εικόνες από τη Μέκκα τη γαστρονομίας, την Ισπανία. Σπυριδούλα και Μανώλης, ταξιδεύοντας μέχρι το Σαν Σεμπαστιάν και έχοντας για υποστηρικτές τους Χρήστο και Πάνο, κλήθηκαν να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τρεις αντιγραφές πιάτων από το μενού του Ισπανού βραβευμένου σεφ Πάουλο Αιραούδο.

Σε αυτή την προσπάθεια των δύο φιναλίστ, ο μόνος που βαθμολόγησε ήταν ο προαναφερθέντας σεφ, ενώ η βαθμολογία σφραγίστηκε αμέσως και δεν θα κοινοποιηθεί παρά το βράδυ της Τετάρτης, στο ζωντανό τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης του νικητή.

Τι συμβαίνει με τα spoilers

Τις τελευταίες ημέρες, spoilers κάνουν το γύρο του διαδικτύου και θέλουν τον Μανώλη Σαρρή να είναι ο μεγάλος νικητής του «MasterChef». Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι αβέβαιο, αφού οι φάκελοι με τις βαθμολογίες είναι σφραγισμένοι και τα αποτελέσματα γνωρίζουν ελάχιστα άτομα της παραγωγής.

Για τη ακρίβεια, ούτε οι τρεις κριτές δεν ξέρουν ολοκληρωμένα τη βαθμολογία, αφού στο επεισόδιο της Δευτέρας ο μόνος που έβαλε βαθμό ήταν ο Ισπανός σεφ. Εκτός, φυσικά, των παραπάνω, να υπενθυμιστεί ότι στον περσινό κύκλο τα spoilers ήθελαν νικητή τον Χρήστο Γλωσσίδη, ενώ το έπαθλο πήρε ο Τιμολέων Διαμαντής.