Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night show». Η παρουσιάστρια μίλησε για τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση, αλλά και για τον φημολογούμενο έρωτα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Πολύ πιθανό να τους ταλαιπώρησα στον Alpha, όταν ξεκίνησα, επειδή δεν ήξερα. Πολλές φορές το θέμα είναι ο τρόπος», είπε αναφερόμενη στην έντονη φημολογία που υπήρχε ότι συμπεριφερόταν άσχημα στους συνεργάτες της. «Αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω κάτι, θα ξεκίναγα από ένα μικρότερο σταθμό. Ωστόσο, δεν θέλω να αναιρώ κάτι», συμπλήρωσε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, επίσης, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Δεν ξέρω αν θα χτυπήσει αύριο το τηλέφωνό μου και θα μου πούνε θέλουμε να ξανακάνεις το “My style rocks”», ξεκαθάρισε.

Φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υποτιθέμενης σχέσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. «Κατ' αρχάς αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά, τον Νίκο. Μετά όταν με ρώτησαν, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα, γιατί είπα "αποκλείεται κάποιος άνθρωπος με νοημοσύνη να το πιστέψει"», σημείωσε η Κωνσταντίνα.