Ο τραγικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του «Power of love 1», τα ξημερώματα της Παρασκευής, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις κατέκλυσαν τα social media, ενώ τα όσα έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη ραγίζουν καρδιές.

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του ριάλιτι γνωρίστηκε με τον Πάνο στο παιχνίδι, ερωτεύτηκαν, έκαναν σχέση και έζησαν μαζί για αρκετό καιρό. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετίσει με συγκινητικά λόγια.

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ, ό,τι και να γίνει, γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω…. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. “Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκες στην ζωή μου, θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά” μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on