Εδώ και ημέρες, δημοσιεύματα θέλουν τον Αντώνη Σρόιτερ να αποχωρεί από το κανάλι της Κάντζας, λόγω κόντρας με διευθυντικά στελέχη. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής έχει δεχτεί πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το One TV. 

Η αλήθεια, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετική. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θεωρείται ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του σταθμού, καθώς καταφέρνει καθημερινά να τερματίζει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Για τα στελέχη, επίσης, ο Αντώνης Σρόιτερ έχει αναλάβει ένα νευραλγικής σημασίας πόστο, το οποίο υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Άνθρωποι του καναλιού αναφέρουν, χαρακτηριστικά, ότι όποια μικρά προβλήματα κι αν δημιουργούνται, ξεπερνιούνται με συζήτηση και προτάσεις-ιδέες, καθώς στόχος και σκοπός όλων είναι το «κοινό καλό» για τον Alpha. Να αναφερθεί, ακόμη, ότι ο Αντώνης Σρόιτερ έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Την απάντηση για όλα τα παραπάνω συμπληρώνει και η υψηλή τηλεθέαση του δελτίου, τον Μάιο. Χαρακτηριστικά, από την 1η έως και τις 30 Μαΐου 2019, το κεντρικό δελτίο ήταν στην 1η θέση στο σύνολο κοινού με μέσο όρο 20,8%. Ακολούθησαν: ΑΝΤ1 17,9%, Star 14,2%, ΣΚΑΪ 13,8%, OPEN 5,5%, ΕΡΤ1 5,3%.