Στα 15 χρόνια που είναι στον αέρα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» έχουν περάσει από το πλατό της όλα τα μεγάλα (και μικρότερα) ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Ή μάλλον σχεδόν όλα. Γιατί μέχρι τώρα είχε «ξεφύγει» η ακριβοθώρητη στη μικρή οθόνη Δέσποινα Βανδή.

Να όμως που το Σάββατο 8 Ιουνίου θα πέσει και αυτό το κάστρο, με τη Δέσποινα να έρχεται για πρώτη φορά στην εκπομπή, ως επίτιμη καλεσμένη. Πώς κατάφερε να την πείσει ο οικοδεσπότης; Μια ματιά στις αφίσες που έχουν γεμίσει τους δρόμους της Αθήνας θα λύσει το μυστήριο. 

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι στο «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, το οποίο κάνει σύντομα πρεμιέρα στο θερινό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίο του Άρεως. Και τέτοια ευκαιρία για διαφήμιση δεν χάνεται...

Μαζί τους στο «Άλσος» (μήπως και στο στούντιο της εκπομπής;) θα είναι ο Κώστας Κόκλας, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δεληκούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.