Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο εκδότης μίλησε για τη σχέση και το γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και για το λόγο που οδηγήθηκαν στο χωρισμό. 

«Με τη Μαρία δουλεύαμε μαζί στο Status και είχαμε μια ωραία φιλική σχέση, περνάγαμε πολύ ωραία, γελάγαμε… Εγώ είχα διάφορες περιπετειούλες με κορίτσια και τα συζητάγαμε με τη Μαρία και κάπως μετά φτιάξαμε μια σχέση μαζί, ερωτευτήκαμε πολύ», είπε. 

«Όταν είσαι άπιστος δεν έχεις επίγνωση ούτε τι κάνεις στον εαυτό σου, ούτε τι κάνεις στον άλλον. Εγώ έβρισκα τρομερό ενδιαφέρον στις γυναίκες γιατί δεν καταλάβαινα το μυαλό τους…

Εγώ δεν μπορούσα να διαχειριστώ το γάμο μου με τίποτα. Τα προβλήματα άρχισαν όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ και τον εαυτό μου ως πατέρα, σύζυγο… Νομίζω ότι ένα θέμα είχε να κάνει με τον χαμό του μπαμπά μου… Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα και εγκατέλειψα. Και επειδή δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, το έριξα στην απιστία, με έναν τρόπο ότι και καλά ότι δεν είναι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τη Μαρία, απλά εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες», δήλωσε ο πρώην κριτής του «My style rocks».