Μία εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που το «Βινύλιο» αποχαιρέτισε το κοινό του και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν… πάντα μέσα από τον Σκάι.

Χαρίζοντας γέλιο και συγκίνηση, η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, ιδιαίτερα με τους καλεσμένους της. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιώργος Νταλάρας, η Πάολα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξαν και τραγούδησαν unplugged στο στούντιο τα ομορφότερα και πιο ταξιδιάρικα τραγούδια.

Η Μάρω Κοντού, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς, επέστρεψαν στις ημέρες του παλιού χρυσού ελληνικού κινηματογράφου. Πέντε εκπομπές αφιερώθηκαν στις ασπρόμαυρες αναμνήσεις της τηλεόρασης του χθες με τον Νίκο Μαστοράκη στην πέμπτη να μοιράζεται τους θησαυρούς του προσωπικού του αρχείου.

Οι θεματικές εκπομπές άγγιξαν ευαίσθητα αλλά επίκαιρα και καυτά θέματα και έδωσαν εμπεριστατωμένες απαντήσεις, αποδεικνύοντας ότι αυτά τα πρότζεκτ μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης.