Σπάνια εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και, ακόμη πιο σπάνια, μιλά παραχωρώντας συνέντευξη. Ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος έκανε τη διαφορά και βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, με το επεισόδιο να προβάλλεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. 

Στα αποσπάσματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο τραγουδιστής εμφανίζεται να μιλά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω των οικονομικών του προβλημάτων και των «μπλεξιμάτων» με την ομάδα του Ηρακλή. 

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: “Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια”. Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού”, δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η εξομολόγηση για την Υβόννη Μπόσνιακ 
«Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας», συμπλήρωσε. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έρχεται στον #alphatv

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on