Τη σεζόν που ολοκληρώνεται, απέδειξε ότι έχει πρωταγωνιστική θέση στον προγραμματισμό των σταθμών. Για όσους, άλλωστε, γνωρίζουν από τηλεόραση, η μυθοπλασία είναι η κληρονομιά των καναλιών. 

Νικήτριες, λοιπόν, της σεζόν, οι αγαπημένες και άκρως επιτυχημένες σειρές ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία, με τις περισσότερες από αυτές να παίρνουν το πράσινο φως για του χρόνου. 

Ο προγραμματισμός του Alpha θέλει το «Τατουάζ» να ολοκληρώνεται την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Με το τελευταίο επεισόδιο να έχει γυριστεί, έχει γίνει επισήμως γνωστό ότι τα ερωτευμένα ζευγάρια θα έχουν happy end, ενώ η αδίστακτη Μαργκώ και ο serial killer Ορφέας θα δουν το σκληρό πρόσωπο της πραγματικής ζωής.

Λίγα 24ώρα πριν, οι κωμικές σειρές «Το Σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επίσης, θα αποχαιρετούν το κοινό. Το πρώτο θα ολοκληρώσει οριστικά την πορεία του την Τρίτη 25 Ιουνίου, χωρίς να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου έπειτα από 5 χρόνια. Το δεύτερο θα πει καλοκαιρινό αντίο την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Την ίδια ακριβώς μέρα, αυλαία θα ρίξει και η καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου», που επίσης θα συνεχιστεί και του χρόνου λόγω της υψηλής τηλεθέασης και της μεγάλης απήχησης που είχε στο κοινό. 

Φινάλε σειρών στον Ant1
To κανάλι του Αμαρουσίου, επίσης, πόνταρε και κέρδισε με τη μυθοπλασία. Οι κύκλοι των σειρών του θα ολοκληρωθούν διαδοχικά την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, ενώ οι περισσότερες από αυτές θα συνεχιστούν και του χρόνου. Η μοναδική που θα αποχαιρετίσει οριστικά τους τηλεθεατές, στις 28 του μήνα, είναι η «Επιστροφή», καθώς παρά τη μεγάλη επιτυχία ήταν προγραμματισμένος ο αριθμός επεισοδίων. 

Το καθημερινό σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα βγει ξανά τον Οκτώβριο, θα τελειώσει στις 28 Ιουνίου, όπως και τα «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις» που θα ολοκληρωθούν Τρίτη 25 και Πέμπτη 27 Ιουνίου, αντίστοιχα.