Αρκετές εβδομάδες μετά το τέλος του «MasterChef», ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο κριτής μίλησε για όλα και εκμυστηρεύθηκε πράγματα που πρώτη φορά λέει δημόσια.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι -όταν ήταν νεαρός- είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα, τα οποία είχε φτιάξει στην Πάρο. «Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, “χραπ”, με “μπουζουριάζει”, πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού είναι το άλλο», δήλωσε.

Ο σεφ μίλησε και για τις σχέσεις και όπως αποκάλυψε, όταν βγαίνει με τη σύντροφό του, στην αρχή, προτιμά να τρώει έξω. «Όταν σε μια σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα», είπε.

Η πρόταση για το «MasterChef»

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στο πώς προέκυψε η πρόταση για το ριάλιτι μαγειρικής. «Όταν με πήραν τηλέφωνο για το MasterChef νόμιζα ότι με ήθελαν για παίκτη. Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε ένα κανάλι, μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν, έφυγα από Αθήνα και πήγα Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα μια καινούργια δουλειά. Ήταν οι πρώτοι δύο μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, δεν είχα σκοπό να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο.

Με πήραν από κάποια κανάλια, με ρώτησαν να με ενδιαφέρει κάτι για πρωινή εκπομπή, τους είπα ότι είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βολεύει να μου πληρώνουν εισιτήρια για να κατεβαίνω Αθήνα και να κάνω εκπομπή, οπότε δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε.

Και κάποια στιγμή με πήραν από το Star και τους είπα “δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;”. Και μου είπαν ότι δεν με θέλουν για παίκτη. Πέρασαν αρκετά άτομα από κάστινγκ για την επιτροπή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν πάνω από 50 άτομα», είπε.