Αυλαία έριξε, το βράδυ της Παρασκευής, το «Power of  love» στον Σκάι, με τους Παύλο Παπαδόπουλο και Άννα Ελευθερίου να αναδεικνύονται οι μεγάλοι νικητές. Οι δύο παίκτες κέρδισαν και 10.000 ευρώ ο καθένας, με τους συμπαίκτες τους να τους αγκαλιάζουν και να τους συγχαίρουν. 

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές, αφήνοντας κάποια υπονοούμενα για τον τρίτο κύκλο του πρότζεκτ. Αν και μέχρι τώρα είχε αποφασισθεί ότι δεν θα υπάρξει επόμενη σεζόν, η οικοδέσποινα είπε: «Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσάς από εκεί για τα σχόλιά σας, την υποστήριξή σας, την παρουσία σας, να είστε καλά. Μερικοί έχασαν την ευκαιρία να ερωτευτούν φέτος ή δεν έτυχε. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι. Ίσως στο Power of Love 3 ανθίσουν περισσότεροι έρωτες. Καλό βράδυ από μένα και καλό καλοκαίρι». 

Τα ποσοστά τηλεθέασης
Η μεγάλη βραδιά του τελικού διήρκησε περίπου 3 ώρες και 45 λεπτά, με τον Σκάι να σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά, ειδικά την ώρα της ανάδειξης των νικητών. 

Χαρακτηριστικά, το ριάλιτι  άγγιξε το ποσοστό του 14,2% στο γενικό και το 14,6% στο δυναμικό κοινό. Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η τηλεθέαση έφτασε έως το 21,6%.