Καλοκαίρι χωρίς σίριαλ… στη TV δεν γίνεται. Έτσι, τα στελέχη των καναλιών αποφάσισαν να μην περιοριστούν μόνο στις επαναλήψεις, αλλά να εντάξουν στο πρόγραμμά τους τα all time classic, των τελευταίων ετών, τούρκικα αλλά και μία κυπριακή παραγωγή.

Χαρακτηριστικά, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θα το αντικαταστήσουν στην prime time τους με ένα τουρκικό love story που φέρει τον τίτλο «Erkenci Kuş». Η ελληνική μετάφραση θα είναι «Φτερωτός Θεός», ενώ η ιστορία θα επικεντρώνεται στη Sanem, ένα λαϊκό κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας αλλά οι γονείς της την αναγκάζουν να πιάσει δουλειά σε μία εταιρία που δουλεύει κι η αδερφή της. Εκεί πέφτει θύμα του Emre, που είναι ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη και θέλει να βγάλει από την εταιρία το μεγάλο αδερφό του, Can, που τη διοικεί. Η Sanem ερωτεύεται τον Can και έτσι όλα θα πάρουν απρόσμενη τροπή. Το σίριαλ θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 21.00, και θα παίζει καθημερινά. 

Από τη συχνότητα του ANT1, στις 18.30, πριν το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, η κοινωνική σειρά «Οργή» θα αντικαθιστά καθημερινά το επιτυχημένο σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα». Κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και φιλοδοξεί να γίνει η νέα καθημερινή συνήθεια, με το story να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικά, ένας άνδρας κατηγορείται άδικα και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει με αλλαγμένο πρόσωπο για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο της μητέρας και της αδελφής του, αλλά και από τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του έκλεψε τη γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν στη ζωή του. Mε γυρίσματα σε Κύπρο και Ιορδανία, θα διεκδικήσει τη δική της θέση στο καθημερινό πρόγραμμα, στοχεύοντας σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και δίνοντας την υπόσχεση στο κοινό για ανατροπές και σασπένς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωταγωνιστές είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί, όπως η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Αναστασία Τσιλιμπίου και η Λήδα Ματσάγγου. 

Ο Apha δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτο το κενό που δημιουργεί η καλοκαιρινή παύση της σειράς «Έλα στη θέση μου». Έτσι από αυτή την Κυριακή και μετέπειτα καθημερινά, στις 20.00, θα παίζει η σειρά «Κράτα μου το χέρι». Η νεαρή Αζρά πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν θα είναι, όμως, εύκολο να τον διανύσει μόνη της.  Η Αζρά επιστρέφει στο πατρικό της μετά τις σπουδές της στην Αμερική σε σχολή μαγειρικής, προκειμένου να γίνει επαγγελματίας μαγείρισσα, όπως ο πατέρας της. Όταν αυτός πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο οικογενειακό τους εστιατόριο, ο κόσμος της Αζρά θα καταρρεύσει. Τώρα καλείται να στηρίξει την οικογένειά της με όποιο τρόπο μπορεί. Όμως, η μητριά της, Σουμρού, έχει άλλα σχέδια και φιλοδοξίες στο μυαλό της και σ’ αυτά δεν περιλαμβάνονται η Αζρά και ο μικρότερος αδελφός της.