Μία ακόμη σεζόν ολοκληρώθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή του Alpha, «Ελένη». Η ξανθιά παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά, ωστόσο φαίνεται ότι επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Δύο από τα πρόσωπα της ομάδας της αποχώρησαν από το επιτελείο, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Χαρακτηριστικά, η Νάνσυ Παραδεισανού έγραψε στο Instagram: «Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζί τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου❣️🤞🏼Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου❣️🤞🏼Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν! 🌴💦😎☀️🔛

A post shared by Nancy Paradeisanou Beckham®️ (@nancyparadeisanou) on

Παρελθόν από την εκπομπή «Ελένη» είναι και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που επίσης φρόντισε να γνωστοποιήσει την αποχώρησή του από τα social media. «Όταν χαρακτηρίζεις υπέροχη τη σεζόν που πέρασε και το εννοείς! @elenimenegaki σε υπέρ ευχαριστώ για την επιλογή και την όμορφη συνεργασία. Κρατάω πολλά! Ελιάνα, Εύη, Νάνσυ, Τάσο, θοδωρή, Πέτρο, Όλγα, Ελένη, Μαρία, Καλλία, Μαρία, Αντρέα, Σοφία, Κώστα, Καλλία, Θάνο, Στάθη, Μαρίνα, Δημήτρη, Γιώργο, Νίκο, Άκη, Θοδωρή, Γιώργο, Μαρκέλλα, Τζώρτζια, Γιάννη (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον) σας ευχαριστώ για όλα τα καλά που μου δώσατε. Φεύγω καλύτερος μέσα από όλο αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.