Βραδιά μεγάλου τελικού για το «Survivor» του Σκάι είναι αυτή της Κυριακής, με την Κατερίνα Δαλάκα να έχει περάσει από την Παρασκευή στη τελική δυάδα, που θα διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια του live, ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι η δεύτερη παίκτρια που θα βρεθεί στο τελικό στάδιο. Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς δεν τα κατάφεραν, φτάνοντας ωστόσο στην «πηγή». 

Δήμητρα και Κατερίνα τίθενται, για συγκεκριμένη ώρα, στη ψηφοφορία του κοινού, με τους τηλεθεατές να αποφασίζουν για τη μεγάλη νικήτρια. 

Τα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στην έναρξη του τελικού 

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε, για πρώτη φορά, στην Τουρκία τους τέσσερις φιναλίστ, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο παρουσιαστής, φέτος, κλήθηκε να ανταπεξέλθει σε ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς παράλληλα με τον ελληνικό τελικό, διεξάγεται και ο τουρκικός ημιτελικός. 

«Καλησπέρα σας, αγαπητοί τηλεθεατές, καλωσορίσατε στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, ένα Survivor που ξεκίνησε Ελλάδα – Τουρκία και στη συνεχεία έγινε Άσπρη – Μαύρη ομάδα και σήμερα εδώ στην Αλικαρνασσό θα μάθουμε ποιος θα είναι ο Survivor της χρόνιας. Όπως ξέρετε τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε τον αντίστοιχο τελικό πίσω στην Ελλάδα, στην Αθήνα, φέτος όμως, επειδή ξεκινήσαμε με την Τουρκία αυτόν τον κοινό Survivor, δεν νιώσαμε άνετα να τα κάνουμε ξεχωριστά και είπαμε να το κάνουμε μαζί», είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη ο Σάκης Τανιμανίδης.