Τις τελευταίες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος. Πληροφορίες τον θέλουν να συζητά με το Σκάι για να «μετακομίσει» στη μεσημεριανή ζώνη με την εκπομπή «Για την παρέα», την ίδια ώρα που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με το Open.

Ωστόσο, χωρίς να σχολιάσει κάτι από τα παραπάνω, ο ίδιος έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram, ευχαριστώντας το κοινό και τους συνεργάτες του για την όμορφη χρονιά που προηγήθηκε.

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά!

Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά… Νικόλας», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤️

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on