Ο Χάρης Ρώμας έχει αποκαλύψει, εδώ και καιρό, ότι η αγαπημένη σειρά «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. Με τους περισσότερους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται να εμφανιστούν ξανά, ο πρώτος και η Άννα Χατζησοφιά γράφουν το νέο κύκλο επεισοδίων.

Ο Χάρης Ρώμας, παραχωρώντας σε συνέντευξή στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς έχει ήδη προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, ενώ λίγο νωρίτερα το κοινό θα δει μερικά αποσπάσματα από τα νέα επεισόδια.

«Το “Καφέ της Χαράς” θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα φορμάτ και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα.

Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.