Η συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», είχε προκαλέσει την αντίδραση της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου. Η γνωστή booker μοντέλων, μάλιστα, είχε στείλει εξώδικο στον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές που έκανε ο Πάνος Καλλίτσης στο πρόσωπό της.

Με συνέντευξη που δίνει η Ελεονώρα Μελέτη, στο περιοδικό Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη, στην ερώτηση αν στενοχωρήθηκε με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, απαντά: «Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. 

Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.