Σε ρυθμό από πρεμιέρες θα χορεύει το STAR από την ερχόμενη Κυριακή, καθώς διαδοχικά στον αέρα θα βγαίνει το νέο πρόγραμμα. Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, οι πρωινές παιδικές σειρές δίνουν τη θέση τους στην εκπομπή «Στη φωλιά των ΚουΚου», που κάνει πρώτη επίσημη για τρίτη σεζόν, στις 09.00. 

Η πρωινή συμμορία με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη «ξαναχτυπά», με χιουμοριστική διάθεση. Αυτή τη σεζόν, μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να φτάσει στο αναπάντεχο Νο1, θα υπάρχουν έκτακτες ειδήσεις και λύσεις βασανιστικών μυστηρίων της showbiz, η περιβόητη γιαγιά Γιωργίτσα από τη Θεσσαλονίκη και απρόσμενοι σχολιαστές της διπλανής πόρτας από το σαλόνι του σπιτιού τους. Για πρώτη φορά στην αντίστροφη μέτρηση, οι «ΚουΚου» αναλαμβάνουν την κάλυψη του γάμου σας, ενώ ο «παλιατζής» της εκπομπής θα οργώσει την Ελλάδα για να ανταλλάξει παλιές σας συσκευές. 

Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό, θα βρίσκονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεπαπή, ο Γιώργος Κρικοριάν και η Τζώρτζια Γεωργίου. Στις έκτακτες ειδήσεις, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου, η πιο έγκυρη αστρολόγος, με την εμπειρία και τη γνώση της, αναλύει και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει με απλά βήματα τα μυστικά πεντανόστιμων συνταγών και μαγειρεύει με μεράκι το πιάτο της ημέρας.

Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 12.00, επιστρέφει όμως και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η Ζήνα Κουτσελίνη θα αποτυπώνει καθημερινά, για 5η συνεχή χρονιά, από τις 12.00 έως τις 14., τη δική σας Αλήθεια μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Οι συνεργάτες της  θα αναδείξουν θέματα της κοινωνίας, που αγγίζουν τον καθένα ξεχωριστά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο. Η επικαιρότητα και αυτή τη χρονιά θα είναι σε πρώτο πλάνο με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές ειδήσεις και μαρτυρίες από τους πρωταγωνιστές.