Είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας σεφ στην Ελλάδα, αγαπιέται όπως λίγοι από το κοινό, οι συνταγές του γίνονται viral και καταφέρνει με ό,τι κι αν καταπιάνεται να το απογειώνει. Ο Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό του, να μην καθησυχάζεται και να βλέπει τους κόπους του να αποδίδουν καρπούς.

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος μάγειρας θα ζήσει μία μοναδική εμπειρία καθώς θα συμμετάσχει στη μαγειρική εκπομπή «Ready Steady Cook», που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One. Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον ALPHA κι έτσι η χαρά του είναι μεγάλη.

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

Το BBC One, επίσης, ανακοινώνοντας την επιστροφή της μαγειρικής αυτής εκπομπής, παρουσιάζει τους σεφ που θα συμμετάσχουν. Στο προφίλ του Άκη σημειώνεται: «Ο Άκης ανακάλυψε ότι η αληθινή του αγάπη ήταν το μαγείρεμα ενώ εκπαιδεύτηκε και ως λογιστής. Μέσα σε ένα χρόνο ολοκληρώνοντας το πτυχίο του, έγινε ο πρώτος Έλληνας νικητής του MasterChef και αργότερα έγινε Chef στο Avenue Bistro του Michel Roux.

Από τότε έχει γίνει πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, με δικά του μαγειρικά σόου ενώ έχει φιλοξενήσει και την ελληνική έκδοση του Ready Steady Cook. Έχει τη δική του σειρά μαγειρικής, τα δικά του προϊόντα διατροφής και το δικό του (δίγλωσσο) κανάλι YouTube».