Από σαράντα κύματα φαίνεται ότι συνεχίζει να περνά το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, «Voice», καθώς μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης. Έτσι, τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν μπορούν να δώσουν ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, «πηγαίνοντας» το φορμάτ από αναβολή σε αναβολή.

«Η πρώτη ημερομηνία που είχαν δώσει από το ΣΚΑΪ για να κάνει πρεμιέρα ήταν 27 Σεπτεμβρίου. Είχαμε μια αναβολή και είχε πάει στις 4 Οκτωβρίου και πλέον πάμε για καινούργια αναβολή. Μπορεί να είπαμε ότι είναι να κλείσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη στους κριτές, παρουσιαστής όμως, ακόμα, δεν υπάρχει.

Μπορεί να ακούσαμε και από επίσημα χείλη ότι η Τάμτα είναι αυτή που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη, όμως, εγώ μίλησα με συνεργάτη της Τάμτα και μου είπε ότι το πράγμα είναι 50-50.

Μου είπε “έχουμε ζητήσει ένα περιθώριο χρόνου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επεξεργαστούμε την πρόταση, να δούμε όλα τα δεδομένα και τότε θα αποφασίσουμε”…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».