Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν σήμανε και μία μεγάλη νέα κόντρα, που έχει ως πρωταγωνιστές τους Γιώργο Λιάγκα-Δημήτρη Παπανώτα και από την άλλη πλευρά τους Γρηγόρη Αρναούτογλου-Γιώργο Λιανό.

Η αφορμή για το ξέσπασμα αυτού του πολέμου είναι η παρουσίαση του «Voice» στο ΣΚΑΪ, το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το σόου, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας για τον Γιώργο Λιανό και το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια για τις ικανότητες του Λιανού στην παρουσίαση. Η απάντηση ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή Αρναούτογλου- Λιανού, όπου ο Γρηγόρης ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα.

Ενώ ο Γιώργος Λιανός είπε αυτά που ήθελε να πει, ο Γρηγόρης φαίνεται ότι το πήρε πιο σοβαρά το θέμα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς».