Έχει θεωρηθεί ως μία από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων σεζόν, με το κοινό να καθηλώνεται για να παρακολουθήσει κάθε νέο επεισόδιο. Το «MasterChef» του STAR έχει βρει το απόλυτο μυστικό της επιτυχίας και οι ιθύνοντες του φορμάτ προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσονται και να επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους τηλεθεατές. 

Με τον επόμενο κύκλο να αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2020, δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα των κριτών (Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης) να «εμπλουτίζεται» με ένα ακόμη πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα της παραγωγής όντως κάνουν ραντεβού και συζητήσεις με καταξιωμένους σεφ, όπως ο Απόστολος Τραστέλης και ο Αθηναγόρας Κωστάκος. 

Βέβαια, όπως εξηγούν άνθρωποι του καναλιού της Κηφισιάς, αυτό αφορά σε μία γενικότερη στρατηγική που έχουν στο σταθμό, σύμφωνα με την οποία πάντα βλέπουν πρόσωπα που είτε θα αξιοποιηθούν στο «MasterChef» είτε σε κάποια άλλη εκπομπή ή σε κάποιο νέο φορμάτ. 

Τι δηλώνει ο Απόστολος Τραστέλης

Το όνομα του σεφ έχει ακουστεί ιδιαίτερα για το νέο κύκλο του πρότζεκτ. Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες ξεκαθάρισε πρόσφατα: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με το MasterChef. Είναι ένα θέμα που το δουλεύει το κανάλι και κάποια στιγμή θα μας ενημερώσει. Μου έχει γίνει κουβέντα, αλλά πιθανώς όχι μόνο σε μένα. 

Τα τρία παιδιά (οι κριτές) τα ξέρω καλά και είναι πολύ φρέσκα και φιλικά. Μου αρέσουν πολύ. Δίνουν έναν συγκεκριμένο τόνο, διαφορετικό από παλιότερα… Πραγματικά πρέπει να σκεφτώ πολύ αν μου γίνει πρόταση και μου ζητηθεί να είμαι εγώ. Γιατί είναι πολύ δύσκολος ο χρόνος. Αυτό είναι το κυριότερο».

Ο αριθμός αιτήσεων ξεπερνά κάθε προηγούμενο

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο αριθμός αιτήσεων των επίδοξων σεφ, που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο «MasterChef», ξεπερνά τους 4.000. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο νούμερο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι είναι μόλις Σεπτέμβρης.