Ο Γιώργος Καπουτζίδης αρχικά, μετά ο Κωστής Μαραβέγιας και τώρα ένα ακόμη πρόσωπο αποχωρούν από το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, «Voice», φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην παραγωγή. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η Λάουρα Νάργες, που είχε αναλάβει τα backstage του διαγωνισμού, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο.

«Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega.

Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!💋 _________________________________________<3 #thatsallfolks

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on