Το βράδυ της Δευτέρας, εμφανίσθηκε στις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model», προκαλώντας μάλιστα εντύπωση για το κορμί και για το γεγονός ότι έκανε πασαρέλα με τη μητέρα της. Ωστόσο, η Αφροδίτη Μπάρμπα κρύβει μία ιδιαίτερη ιστορία πίσω της, για την οποία έχει μιλήσει και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η καλλονή υπήρξε παντρεμένη με έναν Σεΐχη, με τον οποίο πέρασε δύσκολες στιγμές. «Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…», συμπλήρωσε.