Για την εμπειρία της συμμετοχής στο παιχνίδι αλλά και για την ιστορία της πώς ήρθε στην Ελλάδα ως μετανάστης, μίλησε η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Αμπάντι Μπίτα.

H Μπίτα με καταγωγή από το Ιράν δεν πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, ωστόσο κέρδισε τη συμπάθεια των κριτών με το χαμόγελο και την προσωπικότητά της.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ANT1, η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της περιπέτεια όταν έφυγε με την οικογένειά της από το Ιράν για να γλιτώσουν από το μουσουλμανικό καθεστώς.

«Ήρθαμε σαν μετανάστες από το Ιράν. Εγώ θυμάμαι ότι ήρθα μέσα σε ένα σακί με πατάτες και η αδερφή μου το ίδιο. Η μαμά μου περπατούσε... Έτσι όπως μπαίνουν στη χώρα. Ήμουν πρόσφυγας. Ο μπαμπάς μου ήταν χριστιανός. Εκεί είναι μουσουλμανική χώρα. Έχω δεχτεί πολλά σχόλια, μου έχουν στείλει στο Instagram, κορίτσια από τη δική μου εθνικότητα. Μου έχουν στείλει μπράβο που συμμετείχα και ότι "μας έχεις κάνει περήφανους", γιατί ένα κορίτσι από το Ισλάμ είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτό το χώρο. Το καθεστώς εκεί είναι πάρα πολύ αυστηρό οπότε είναι δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο, και αν τολμήσεις να το κάνεις είναι θάνατος», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μπίτα.

Δείτε παρακάτω τα όσα δηλώνει στην κάμερα: