Φαίνεται ότι η πρωινή ζώνη έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης για δυνατούς παίκτες. «Γεμίζοντας» με εκπομπές και ηχηρά ονόματα, κάθε μέρα κρύβει και από μία έκπληξη στην τελική κατάταξη, με το σκηνικό να μην έχει σταθεροποιηθεί ακόμη στους πίνακες της Nielsen. 

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού, οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ δεν αφήνουν την πρώτη θέση, με τους υπόλοιπους του ψυχαγωγικού να ακολουθούν. Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου έκανε 22,6%, με τον Γιώργο Λιάγκα -που παίρνει τα ηνία- να κρατά την πρωτιά συγκεντρώνοντας 20,2%.  Η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό» του ANT1 σημείωσε 16,7%, ενώ το «Ευτυχείτε» του OPEN 13,7% και η «Φωλιά των Κου Κου» 12,3%. 

Τα πράγματα, όμως, στο δυναμικό κοινό, αντιστράφηκαν τελείως! Η πρωινή εκπομπή του STAR, με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, άγγιξε το 20,8% τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» (ξεκινά στις 12.00) έφτασε το 19,7%, ενώ η Φαίη Σκορδά μόλις το 15,6%. Με ανεβασμένη διάθεση, φέτος, η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει την ανοδική της πορεία, κάνοντας 13,8%, ενώ οι «Αταίριαστοι» έμειναν κολλημένοι στο 9,1%.