Η πρωινή ζώνη είναι, πλέον, μία από τις πιο ανταγωνιστικές στη μάχη της τηλεθέασης. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπαθούν να κερδίσουν το κοινό ρίχνοντας στην αρένα δυνατά χαρτιά, με τις ανατροπές καλά να κρατούν. 

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν είναι το μαγκαζίνο του STAR, «Στη φωλιά των Κου Κου», που παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα στο δυναμικό κοινό. Χαρακτηριστικά, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν 22,4% αφήνοντας πίσω τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» με 15,6%.

Οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς χαμογελούν πλατιά με τα νούμερα και θεωρούν ότι, χωρίς επικοινωνιακά τερτίπια και τεχνητές υπερβολές, η πρωινή παρέα διασκεδάζει τους τηλεθεατές. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που παίρνει lead in από τη «Φωλιά των Κου Κου» και, τη Δευτέρα, έκανε 17,3% στο νεανικό κοινό. 

Να σημειωθεί ότι, λόγω όλων των παραπάνω, το STAR κατάφερε να σημειώσει μέσο όρο ημέρας, τη Δευτέρα, στους τηλεθεατές 18-54, το εντυπωσιακό ποσοστό του 21,8%.