Τα 24 κορίτσια του «Greece’s Next Top Model» μπήκαν στο σπίτι και ήδη άρχισαν τα πρώτα προβλήματα. Οι κλίκες φαίνεται ότι έχουν ήδη δημιουργηθεί, με τις Κάτια, Σουζάνα, Μαρτίνα, Ασημίνα και Άννα να είναι αυτές που εκτόξευσαν κακία με το που μπήκαν στο σπίτι.

Η «πεντάδα», που ονομάζεται FF, πήγε αμέσως και βρήκε δωμάτιο με κρεβάτια και τα σχόλια ήταν πολλά. «Εδώ πέρα πρόσεχε με ποιες θα είσαι, ποιες θα φέρνεις» είπε η Άννα και η Μαρτίνα πρόσθεσε απευθυνόμενη στην Ελευθερία, που αναγκαστικά πήγε στο δωμάτιό τους: «Δεν έχω έρθει κοντά με την Πόπη, με την Κέισι είναι έτσι λίγο πιο απόμακρες και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Τα σχολιάζουν όλα! Εσύ Ελευθερία ότι ακούς εδώ μέσα δεν θα βγαίνει παραέξω γιατί θα σκοτωθούμε!».

Όπως ήταν λογικό, το Twitter αμέσως εντόπισε την «πεντάδα της φωτιάς» και άρχισε τα διόλου κολακευτικά σχόλια, υποστηρίζοντας πως ακόμα δεν άρχισε το «GNTM 2»… τα κορίτσια έβγαλαν πολλή «κακία».

Κάποιοι, μάλιστα, βρήκαν τη νέα Μέγκι στο πρόσωπο της Μαρτίνας. «Μαρτίνα the new bitch», «Η Άννα φαίνεται μεγάλη μπιτσάρα. Κούκλα βέβαια, αλλά μπιτς», «Μαρτίνα - Άννα δε θα τα πάμε καλααααα», «Καλές κάργιες η Μαρτίνα και η Κάτια», ήταν μερικά μόνο από τα τιτιβίσματα.