Μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ως είθισται, έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στον ΑΡΤ 90,6 FM και στον Λάζο Μαντικό. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας, μεταξύ άλλων, «GNTM», σφάζοντάς το με το γάντι!

Δεν παρακολουθώ το GNTM. Δεν με ενδιαφέρει. Ενημερώνομαι από την τηλεόραση που αναπαράγουν κάποια πράγματα. Μέσα στα κορίτσια στο GNTM υπάρχουν και κάποια κορίτσια με περιττά κιλά και το κάνουν αυτό για να κολακεύσουν και ένα κοινό το οποίο έχει και αυτό περιττά κιλά, το κάνουν να πιστεύει ότι έχει τύχη στην ελληνική τηλεόραση. Αυτά είναι οι φαιδρότητες της ελληνικής τηλεόρασης. Τώρα αν είναι όμορφα τα κορίτσια κι αν μπορούν να γίνουν μοντέλα…

Το θέμα είναι με τι τρόπο μπορεί να γίνει. Ο τρόπος που γίνεται έχει μία μορφή υστερίας, δηλαδή διαγωνιστικής. Ενώ αυτά είναι προσωπικές υποθέσεις και όχι διαγωνιστικές. Το αν θα υπερασπιστώ το σώμα μου ή το πρόσωπο μου είναι προσωπική υπόθεση και δεν είναι διαγωνιστική. Αυτά που γίνονται στο Greece’s Next Top Model είναι γελοιότητες», είπε ο Γιάννης Μπέζος.