Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι τηλεθεατές είδαν τις καλλονές του «Greece’s Next Top Model» του STAR να κάνουν το γύρο της Αθήνας, σε ανοιχτό λεωφορείο, πάνω στο οποίο έκαναν ντουζ. Το θέαμα φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, ειδικά τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», που προσέφυγε στο ΕΣΡ.

«Προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου για το αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά.

Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν ότι η παραγωγή έχει λάβει ειδική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.