Άφησε το στίγμα της στο MEGA, ξεχώρισε και έγραψε ιστορία ως μία από τις εκπομπές που φιλοξένησε τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της χώρας. Το «Ενώπιος Ενωπίω» επέστρεψε, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, από τη συχνότητα του ANT1 με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η πρεμιέρα, με καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πέτυχε το στόχο της συγκεντρώνοντας 15,9% στο δυναμικό κοινό και 22,8% στο γενικό σύνολο.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε μάλιστα στην τουρκική εισβολή στη Συρία, τονίζοντας πως η Ελλάδα συντάσσεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητώντας διακοπή εχθροπραξιών.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό του έργο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως σκοπός του είναι να τιμήσει την εντολή των πολιτών, προσθέτοντας πως έχει χρονοδιαγράμματα τα οποία οφείλει να τηρήσει.

«Ήδη κάνουμε την αξιολόγηση του τριμήνου. Προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ήμασταν προετοιμασμένοι να κυβερνήσουμε. Ήμασταν έτοιμοι, είχαμε σχέδιο, γιατί δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε, καθώς ο φαύλος κύκλος της ύφεσης πρέπει να σπάσει γρήγορα. Εγώ θα είμαι υπόλογος, είτε για την επιτυχία, είτε για την αποτυχία. Είμαι αρκετά παρεμβατικός πρωθυπουργός, θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι έχω απαιτήσεις. Η κοινωνία έχει απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά.