Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των δύο τελευταίων σεζόν, καθώς συζητιέται παντού, στα social media έχει πρωταγωνιστική θέση με τα σχόλια των χρηστών και, φυσικά, η τηλεθέαση σκαρφαλώνει ψηλά. Το «Greece’s Next Top Model» αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει, με την παραγωγή να κρατά ναι μεν σιγήν ιχθύος για τη συνέχεια, τα spoilers δε παίρνουν φωτιά και εξιτάρουν τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ημιτελικός θα προβληθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, όπου πέντε φιναλίστ θα βρεθούν στο Μιλάνο για δύσκολες δοκιμασίες. Παραγωγή, κριτές και παίκτριες αναχωρούν, συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή για την «πρωτεύουσα» της μόδας, ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τη Δευτέρα. 


Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι φαβορί από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι
 

Αναφορικά με το ποιες είναι οι καλλονές που φτάνουν στην πηγή, τα spoilers θέλουν τις Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα-Μαρία Ηλιάδη, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά και Μαρία Μιχαλοπούλου να τα καταφέρνουν μέχρι εκεί. Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν αντί για τη Μαρία στον ημιτελικό φτάνει η Ίλντα Κρόνι

Αν και για πολλούς η Κάτια έχει το προβάδισμα για το μεγάλο τελικό και τον τίτλο της νικήτριας, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η Άννα Μαρία θα κάνει την ανατροπή καθώς δείχνει προσήλωση και τρομερό επαγγελματισμό. 


Η Άννα-Μαρία Ηλιάδη κερδίζει συνεχώς έδαφος 

Να σημειωθεί, ακόμη, ότι αν και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη γνωστό για τη μεγάλη βραδιά της ανάδειξης της νικήτριας, το μόνο βέβαιο είναι ότι η ανακοίνωση θα γίνει live όπως και πέρσι.