Όλη αυτή την εβδομάδα, οι συντελεστές του «Greece’s Next Top Model», οι κριτές και οι παίκτριες Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Μαρία Μιχαλοπούλου και Άννα Μαρία Ηλιάδου βρίσκονται στο Μιλάνο για τα γυρίσματα του ημιτελικού

Οι πέντε φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και, όπως φαίνεται, η επιλογή έγινε και η επιτροπή αποφάσισε ότι στο μεγάλο τελικό περνούν οι Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «η παραγωγή ζήτησε να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τρία συγκεκριμένα κορίτσια: Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Δεν λέμε απαραίτητα ότι αυτή είναι η τελική τριάδα, αυτό δεν το ξέρουμε. Λέμε ότι ζήτησαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές αυτών των τριών κοριτσιών».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Μαρία έχει προβάδισμα σε αρκετές από τις δοκιμασίες και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι μπορεί να είναι η μεγάλη νικήτρια.