Στροφή στον προγραμματισμό τους ετοιμάζονται να κάνουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, προκειμένου το δεύτερο μισό της σεζόν να βρει το κανάλι πιο «δυνατό» και υψηλότερα στους πίνακες της Nielsen. Το εγχείρημα της μυθοπλασίας, το οποίο προσπάθησαν να κερδίσουν τους πρώτους μήνες της χρονιάς, δεν πέτυχε όσο ανέμεναν κι έτσι επενδύουν ξανά σε ριάλιτι-σόου. Ωστόσο, όμως, τα στελέχη δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στα πρόσωπα που πολιορκούν τα οποία θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστών και κριτικής επιτροπής. 

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο μισό, φαίνεται ότι πρεμιέρα θα κάνει το πολυσυζητημένο «Masked Singer», που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και τα δικαιώματα του οποίου το κανάλι έχει εδώ και μήνες. Αν και φήμες ήθελαν το εν λόγω πρότζεκτ να παγώνει, πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες να το δουλεύουν εντατικά και μάλιστα να έχουν ρίξει στο τραπέζι ιδέες για παρουσίαση και επιτροπή.

Οι πρώτες σκέψεις θέλουν τον Σάκη Ρουβά να αναλαμβάνει χρέη οικοδεσπότη και την Τάμτα με τον Νίκο Μουτσινά να κάθονται στις καρέκλες της επιτροπής. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην επιτροπή του «Voice» και είναι γνωστό ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σταθμό, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί την πιο επιτυχημένη μεταγραφή του καναλιού τη φετινή χρονιά. 

Την ίδια περίοδο, όμως, θα επιστρέψει και το παλιό γνώριμο «My style rocks», το οποίο έχει πολυσυζητηθεί. Τα στελέχη του καναλιού με τους ανθρώπους του Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες  προσπαθώντας να καταλήξουν σε παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή, με τις εκπλήξεις να μη λείπουν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή, όπως φαίνεται, «αποκλείστηκαν» από τον ρόλο της παρουσιάστριας του πρότζεκτ, ενώ προτεραιότητα έχουν οι συζητήσεις με τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού. Οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμη τα χέρια, όμως φαίνεται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και η Δούκισσα θα κάνει τηλεοπτικό come back μετά την αποχώρησή της από τον ANT1 και την αφοσίωση στην οικογένειά της.

Για τις θέσεις των κριτών, προχωρημένες επαφές γίνονται με τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Λάκη Γαβαλά αλλά και την εντυπωσιακή Κάτια Ζυγούλη. Η τελευταία, αν τελικά δεχτεί, θα κάνει για πρώτη φορά εμφάνιση σε τέτοια θέση στη TV.