Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του MEGA τάραξε τα νερά και τράβηξε το ενδιαφέρον. Η συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τις σειρές που θα επιστρέψουν στο νέο MEGA, μέσα στον Ιανουάριο του 2020, είναι μεγάλη τόσο γιατί κάποια από τα αγαπημένα σίριαλ θα βγουν ξανά στον αέρα, όσο γιατί σε κάποια από αυτά ίσως δούμε καινούργια επεισόδια. 

Μία από τις σειρές, λοιπόν, που έσπαγε τα μηχανάκια της τηλεθέασης, όταν προβαλλόταν, είναι τα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Ο Στέλιος Μάινας, ένας από τους πρωταγωνιστές, έδωσε συνέντευξη στο ένθετο «Όλα για τα σίριαλ» του περιοδικού «7 ΜΕΡΕΣ TV», όπου απάντησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά.

«Το τελευταίο επεισόδιο ήταν διφορούμενο, γιατί υπήρχε μια πιθανότητα να συνεχιστεί η σειρά την επόμενη χρονιά. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να γίνει μια επιστροφή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα ήμουν σύμφωνος, αν οι συνθήκες θα ήταν κατάλληλες. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος και η Frenzy Film προσέχουν πολύ το υλικό τους και δουλεύουν με κινηματογραφικούς όρους, το ίδιο και οι δύο σεναριογράφοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.