Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Μάινας παραχωρώντας μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά «Το νησί» προχωρώντας σε μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο, εκείνον του Γιώργη.

«Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργος, προσωπική», ανέφερε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας: «Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου».

«Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης, πρέπει να πω, ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας.

Στην αρχή ο σκηνοθέτης μου λέει, “ξέρεις θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι όμως γιατί την δεκαετία του 30 και του 40 δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι οι ψαράδες”. Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα για να ταυτίζεται ο κόσμος. Όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι, ε θα’ χω εγώ είπα και έτσι τον έπεισα”», σημείωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.