Το βράδυ της Κυριακής, η Βάλια Δήμου ανέβηκε ξανά στη σκηνή του «The Voice» συγκινώντας τους κριτές με την ερμηνεία της. Ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε ξανά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει, που ταλαιπωρεί τις φωνητικές της χορδές, ξεκινώντας να λέει πόσο καλή τραγουδίστρια είναι.

«Βάλια μου, είσαι υπέροχη τραγουδίστρια! Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι», σχολίασε αναφέροντας στη συνέχεια: «Πρέπει να το φροντίσεις και εσύ αυτό… Γιατί, γλυκιά μου, πραγματικά πονάω που σε ακούω να τραγουδάς… Ενώ είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και έχεις τόσο υπέροχη φωνή», είπε.

«Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις», σημείωσε ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδιάζοντας την Βάλια Δήμου.

«Έχοντας πει όλα αυτά νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα με την φωνή σου», πρόσθεσε. Η Βάλια είπε ότι όταν θα μπορέσει να το καλύψει, θα το κάνει. Τότε ο Σάκης «τρέλανε» τον κόσμο λέγοντας ότι θα το φροντίσει εκείνος. «Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο, μου ακούγεται σαν όνειρο ειλικρινά και θα ήταν υπέροχο. Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη, όμως, μέρα που παρατηρήσατε το πρόβλημα στις πρόβες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε τέτοια προσοχή. Διαρκώς ήσασταν υπερπροστατευτικός απέναντι μου», δήλωσε η Βάλια.