Προλογίζοντας μία νέα στήλη στην εκπομπή, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο συμβάν, για τον σχολιασμό του οποίου δέχτηκαν σκληρή κριτική, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες επέλεξαν να αστειευτούν με την ασέλγεια της φοιτήτριας.

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγγνώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, με αφορμή και το χοντρό λάθος μας, θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα. Να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις δεξιότητες της σύγχρονης γυναίκας», κατέληξε ο παρουσιαστής.