Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι το «Πάνω Κάτω» του ALPHA θα ρίξει τίτλους τέλους στα τέλη του 2019. Έτσι, ο Χρήστος Φερεντίνος βρισκόταν σε συζητήσεις με τα στελέχη της Κάντζας για να αποφασίσουν το επόμενο φορμάτ που θα βγει στον αέρα το 2020. 

Οι πληροφορίες ήθελαν το «Deal», ένα τηλεπαιχνίδι που αγαπήθηκε κατά το παρελθόν από το κοινό, να επιστρέφει. Κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». 

«Στον Alpha ετοιμάζεται ήδη η επιστροφή του Deal», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του STAR. «Ένα παιχνίδι το οποίο αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ μέσα από τον Χρήστο Φερεντίνο, το έχουμε ταυτίσει με αυτόν τον σπουδαίο παρουσιαστή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ALPHA θέλει αυτό το παιχνίδι να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες», πρόσθεσε. 
 
«Είναι πάρα πολύ δίκαιη απόφαση αυτή για τον Χρήστο και για όλη την ομάδα, βέβαια, που δουλεύει για αυτή την εκπομπή. Πραγματικά δεν έπρεπε να έχει αυτή την τύχη ο Χρήστος Φερεντίνος τη φετινή χρονιά. Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη αδικία. Σταμάτησε το παιχνίδι, πήρε ένα άλλο, στρατιώτης, έκανε αυτό που έπρεπε. Από τη στιγμή όμως που είναι κορυφαίος παρουσιαστής και αυτό το παιχνίδι του ταιριάζει τόσο πολύ ήταν πάρα πολύ δίκαιο να παρθεί αυτή η απόφαση», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.