Εδώ και λίγα 24ώρα, μετά την αποχώρησή της από το «Greece’s Next Top Model», η Ασημίνα Χαρίτου δεν σταματά να απασχολεί. Μετά τα σχόλια που έκανε για το STAR και την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», η πρώην παίκτρια ξαναχτυπά με νέα ανάρτηση στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, κάνει αναφορές, στην Κατερίνα Ζαρίφη και την καριέρα της μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και στον Παύλο Σταματόπουλο από τον οποίο ζητά να την προσκαλέσει στην εκπομπή.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. 

Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο.

Παύλε Σταματόπουλε, περιμένω και επίσημη πρόσκληση, να ξέρεις είσαι από τους πιο ευγενικούς άντρες στην τηλεόραση», καταλήγει η Ασημίνα Χαρίτου.