Η Ασημίνα Χαρίτου, μετά την αποχώρησή της από το «Greece’s Next Top Model», έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις αναρτήσεις και τα Instastories που έχει ποστάρει και σχολιάζει εκπομπές και πρόσωπα. 

Μετά και το τελευταίο ποστάρισμα που έκανε αναφορικά με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι», με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε. 

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα. Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα, εξαιρετική ηθοποιός, ταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει κάνει τηλεόραση σε πρώτους και δεύτερους ρόλους. Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω καν πως την λένε και δεν με ενδιαφέρει το όνομά της και να την ειρωνευτεί λέγοντας “από αποτυχία σε αποτυχία…”; 

Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς οι ίδιοι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.