Ο τελικός του «Greece’s Next Top Model» έχει προγραμματισθεί για τις 19 Δεκεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του STAR, και τα spoilers έχουν την τιμητική τους. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κάτια Ταραμπάνκο φτάνουν στο μεγάλο τελικό και διεκδικούν την πρώτη θέση. 

Μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», δόθηκαν οι βαθμολογίες που συγκεντρώνουν οι τρεις φιναλίστ μετά τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες του τελικού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κέισι Μίζιου έχει συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Άννα Μαρία Ηλιάδου 73 βαθμούς και η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 74 βαθμούς.

«Η πρώτη δοκιμασία πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας και το κόνσεπτ της φωτογράφισης ήταν τα ακριβά κοσμήματα. Σε αυτή την δοκιμασία, η Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα 10αρια από την κριτική επιτροπή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της εκπομπής. «Η δεύτερη δοκιμασία είχε θέμα το πάρτι και τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οι πληροφορίες για αυτή την δοκιμασία θέλουν την Κάτια να έχει πάρει τρία 10αρια από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ ο Άγγελος Μπράτης της έδωσε 8 βαθμούς», συμπληρώνεται. 

«Στην τρίτη δοκιμασία, της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο live του τελικού, θα δούμε τα τρία κορίτσια του GNTM να ποζάρουν με τους αγαπημένους τους στη βροχή με θέα την Ακρόπολη. Μάλιστα στον τελικό, πέρα από την αποκάλυψη της βαθμολογίας για την τρίτη δοκιμασία, το κοινό μέσω ψηφοφορίας θα αποφασίσει ποια θα είναι η νικήτρια του GNTM», κατέληξε η πανελίστρια.