«Εκνευρίζομαι που όλα τα κορίτσια πάνε Μιλάνο και εγώ όχι» είπε η Άννα Χατζή. «Ήθελα πάρα, πάρα, πάρα πολύ να φθάσω στον τελικό και να πάω στο Μιλάνο. Φεύγω στο χειρότερο σημείο», ανέφερε.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, το ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω είναι το χειρότερο σημείο στο οποίο έφυγα. Ήθελα πάρα πολύ να φθάσω στο τέλος», είπε η Άννα Χατζή κλαίγοντας.

Στη θέα της Άννας που έκλαιγε, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες σώπασαν και δεν έκαναν κανένα κακεντρεχές σχόλιο

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ως μοντέρνες Κοκκινοσκουφίτσες και να ποζάρουν δίπλα σε έναν γοητευτικό λύκο, εκφράζοντας η κάθε μία ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης η Κέισι Μίζιου δεν άντεξε και είπε πως θέλει να σταματήσει τη δοκιμασία. Τότε παρενέβη η Έλενα Χριστοπούλου για να τονώσει την ψυχολογία της και να τη βοηθήσει προκειμένου να ολοκληρώσει τη δοκιμασία.

«Χρειαζόταν η χαρά αλλά εμένα εκείνη τη στιγμή με είχε κατακλήσει αγωνία, άγχος, στεναχώρια» ανέφερε η Κέισι στην κάμερα.

«Έπρεπε να βγάλω χαρά και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα εκείνη τη στιγμή. Ένιωθα λες και όλα στενεύουν πάρα πολύ γύρω μου και με πλακώνει ο χώρος, δεν μπορώ να το περιγράψω. Ένιωθα ότι απλά ήθελα να φύγω», είπε η Κέισι.

Ο τελικός του GNTM 2 θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.