«Μετά από το "Είσαι το ταίρι μου" τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν "έλα να παίξεις σε μια ταινία"» είπε ο ηθοποιός.

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως νιώθει θυμωμένος από αυτή την αντιμετώπιση: «Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και εγώ αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς».

Παράλληλα ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχτηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο χαρακτήρας που ερμήνευε στο «Είσαι το Ταίρι μου»: «Έμεινε πίκρα στο πώς εξελίχθηκε ο ρόλος. Νομίζω για τα δικά μου τα δεδομένα ότι ο ρόλος έχασε τη δυναμική που είχε. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα. Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων και όχι αυτός που πραγματικά παρακινούσε τα νήματα. Το ανέφερα στον σεναριογράφο».